Ingatlanát - ügynökök helyett - bízza szakértőre !

Ingatlanértékesítés - profi módon

Ingatlanértékesítés - profi módon

3 tipp, hogyan add el gyorsan és a legjobb áron!

Lakásértékesítés okosan!

2015. november 20. - Az Ingatlanspecialisták

Min múlik egy gyors eladás? Mi a titkuk azoknak, akik áron felül és villámsebességgel kötnek kitűnő üzletet lakásuk eladásával? A hirdetésen múlik? A közvetítő munkáján? Esetleg az információközlésben van a titok nyitja? Egy kis segítség azoknak, akik egy helyben toporognak:

  1. Elsősorban, olyan hirdetést kell feladni, aminek olvasásakor ne legyen kérdés a vevő számára, hogy csakis ez az ingatlan jöhet számításba, hogy mindig erre vágyott és ne is keresgessen tovább.

    14985349_l.jpg

  2. Más legyen, mint a többi!

    Tekintsünk úgy eladni kívánt ingatlanunkra, mint egy portékára, amellett, hogy valójában az is!

    Ahhoz, hogy pont ezt az árucikket válasszák, ki kell tűnnie a többi közül, küllemre jobbnak és árban megfelelőbbnek kell lennie, mint a többi piaci terméknek. Ezért – természetesen – egyedül is lehet próbálkozni az eladással, viszont affinitás hiányában nagyon ajánlott a szakértői segítség, hogy terméked valóban versenyképes legyen.

    Fokozottan igaz ez abban az esetben, ha mondjuk mérete, ára, esetleg elhelyezkedése miatt nem lesz könnyű vevőt találni. Nagyon hatékony segítséget tudnak adni az ingatlanspecialisták arra vonatkozóan, hogy mivel tudnánk csábítóbbá tenni portékánkat.

  3. Figyelj, mert az érdeklődő az első benyomás alapján dönt, az esetek kilencven százalékában!
    Ezért aztán erősen javasolt az apró hibák kijavítása.

    Igyekezzünk minél előbb kijavítani például a falak repedezését, vagy foltosságát, majd fessük át azokat semleges színűre. A tisztaság látványa döntő fontosságú és ez a falaknál kezdődik, még akkor is, ha azt későbbi tulajdonosa más árnyalatra változtatja!

    A rend szintén létfontosságú, és az is, hogy ne legyen a lakás túlzsúfolva, amikor érdeklődők érkeznek.
    A kevesebb a bútor és a használati tárgyak rendben tartása pozitív érzést kelt az érdeklődőkben.

  4. Ha vannak, mondjuk üres helyiségek az ingatlanban, azt viszont rendezd be, vagy legalább adj tanácsot az érdeklődőnek arra, hogyan tudná azt kihasználni. Oszd meg vele elképzeléseidet mondjuk egy dolgozószobára vonatkozóan, vagy egy gardrób helyiség kialakítására.

    Ha beszélgetsz vele, ki fog derülni, hogy nagyjából milyen az életvitele és jusson eszedbe egy jó ötlet, egy üres helyiségből adódó lehetőség kiaknázására!

 Lakás értékesítéshez még több tippet, javaslatot itt olvashatsz!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanspecialistak.blog.hu/api/trackback/id/tr888092020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása